Sakarya Hendek'teki Makarna Fabrikası Patlamasında Yeni Gelişme: 6 Kişi Gözaltında! Sakarya Hendek'teki Makarna Fabrikası Patlamasında Yeni Gelişme: 6 Kişi Gözaltında!

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan kendi işlettiği çay ocağında dün yaşanan trajik olay, Diyarbakır'ın sevilen simalarından Ramazan Hoca'nın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

GÖRGÜ TANIĞI, BİRAZ MUHABBET ETTİK

Halil İbrahim Galyan isimli görgü tanığı, "Saat 08.40 sıralarında buraya geldik, sohbet ettik. Ramazan Hoca ara sıra telefon görüşmeleri yapıyordu, bazen meşgule atıyordu. Bir süre sonra ayrıldık, o gittikten sonra Ramazan Hoca tekrar geldi. Yemek yedikten sonra namaz kılarken hain bir saldırıya uğradı. Kan izleriyle dolu, gerçekten üzücü bir manzaraydı" şeklinde olayı anlattı.

Acılı haberin ardından Pişkin'in akrabası Ahmet Arif, "Ramazan, rahmetli öz teyzemin oğludur. Bıçakla saldırıya uğradığını duyduk, hastaneye kaldırıldı ancak maalesef hayatını kaybetti. Adli Tıp'a getirildi, sonrasında cenazesi alınıp Diyarbakır'a götürülecek. Olay çok üzücü, zararsız bir insandı. Allah rahmet eylesin. Soruşturma devam ediyor, umarım adalet yerini bulur" ifadeleriyle yaşanan trajediye dair detayları paylaştı. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

Haber Merkezi

Editör: Ömer Faruk