Mil-Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Sert Eleştiriler: "İslami STK'lar Sus Pus, Yazıklar Olsun" Mil-Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Sert Eleştiriler: "İslami STK'lar Sus Pus, Yazıklar Olsun"

Haber Merkezi-Hamas, ABD'nin Refah'a yönelik saldırıyı desteklememe tutumuna ilişkin çarpıcı bir açıklama yaptı. ABD'nin saldırıyı desteklememe tutumunun, kendisini bu saldırının sonuçlarından ve savunmasız sivillerin katledilmesinden muaf tutmadığını belirten Hamas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "ABD yönetiminin saldırıyı desteklememe tutumu, kendisini bu saldırının sonuçlarından ve bunun sonucunda çocukların, kadınların ve savunmasız sivillerin katledilmesinden muaf tutmamaktadır. İşgale, Filistin halkının öldürüldüğü silahlarla açık destek sağlamaktadır."

Hamas'ın bu açıklaması, ABD'nin bölgedeki gelişmelerde alınan tutuma karşı duyduğu rahatsızlığı vurguluyor. İsrail'in saldırılarına karşı uluslararası toplumdan gelen tepkiler artarken, bölgedeki tansiyonun yüksek seyretmesi endişe yaratıyor.

Editör: Ömer Faruk