Haber Merkezi- Heniyye, Uluslararası Kudüs Müessesesi'nin yıllık raporunu yayınlaması dolayısıyla düzenlenen bir programa katılarak açıklamalarda bulundu.

Siyonistlere ve ABD'nin işbirlikçilerine seslenen Heniyye, "Savaş yoluyla elde edemediklerinizi siyasi oyunlarla elde edemeyeceksiniz. Hangi taktiklere başvurursanız başvurun, hangi baskı araçlarını kullanırsanız kullanın!" dedi.

Boykot Hassasiyeti Olanlar İçin: Boykot Dedektifi Uygulaması Yeni Sürümüyle Yayında! Boykot Hassasiyeti Olanlar İçin: Boykot Dedektifi Uygulaması Yeni Sürümüyle Yayında!

Heniyye, siyonist işgal kuvvetlerinin Gazze'nin kuzeyindeki halkı zorla yerinden etme planlarının direniş tarafından engellendiğini belirtti. Bugün hâlâ 700 bin civarında insanın bu bölgede yaşamaya devam ettiğini ve orada ribat görevini sürdürdüğünü ifade etti.

Direnişin fedakarlıklara olan güveninin tam olduğunu vurgulayan Heniyye, Filistin halkının ve ümmetin ilkelerine bağlı kalarak siyonist düşmanı durduruncaya kadar mücadeleye devam edeceğini belirtti.

Heniyye, işgalin soykırım savaşının başladığından bu yana 145 gün geçtiğini hatırlatarak, işgal rejiminin aç bırakma politikasının etkisini kırabilmek için tüm İslam ümmetinin Gazze halkına destek vermesi ve siyonist işgale karşı ortak bir tavır alması gerektiğini vurguladı.

Editör: Ömer Faruk