Aday adaylık sürecinin devam ettiğini belirten Yetiş, Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz'un desteklenmesi için Kahtalı hemşerilerine çağrıda bulundu.

Seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Yetiş, "Değerli Adıyamanlı hemşerilerim, malumunuz olduğu üzere 31 Mart'ta mahalli idareler seçimi gerçekleşecek. Genel merkezimizin aldığı karara göre Adıyaman il ve ilçe teşkilatları olarak kendi adaylarımız ve logomuzla seçime katılıyoruz. Adıyaman genelinde Belediye Başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği aday adaylık sürecimiz devam ediyor. Bu çerçevede Kahta ilçemizin belediye başkan adayımız genel başkanımızın katıldığı bir programda sayın Adem Yavuz olarak açıklanmıştır." dedi.

Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede

"Adayımız Sizden Birisi"

Adem Yavuz'un başkan adaylığının tüm Kahta için hayırlı olması temennisinde bulunan Yetiş, "Sayın Adem Yavuz, merhum Mehmet Yavuz başkanımızın kardeşi olup Kahtalı biridir. Bu nedenle bütün Kahtalı hemşerilerden, Kahta Belediye Başkan adayımız Sayın Adem Yavuz'a desteklerini bekliyoruz. Adıyaman'ımız için doğru adımlar ve doğru kararlarla ilerleyebilmek temennisiyle, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimlerin Adıyaman'a ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbim'den niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Faruk