Güncel

HÜDA PAR Batman Milletvekili Ramanlı, iş adamlarıyla buluştu

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nin (ASKON) Batman Şubesi, ekonomi değerlendirme toplantısı düzenledi. Programda, Batman'ın ekonomik durumu ve iş dünyasıyla ilgili konular ele alındı. Milletvekili Ramanlı, iş adamlarının sorularını dinleyerek, Ankara'da takip ettiklerini belirtti.

Abone Ol

ASKON Batman Şubesi, Kristal Park'ta düzenlediği ekonomi değerlendirme toplantısında, şehrin ekonomisi ve iş dünyasıyla ilgili konuları masaya yatırdı. Program, sinevizyon gösterimi ve ekonomi değerlendirme sunumu ile başladı.

Toplantıda ilk sözü alan ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu, konuşmasına Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekerek başladı ve Batman'ın menfaati için birlik olunması gerektiğini ifade etti.

Toplantıya katılan iş adamlarının sorularını dinleyen Batman Milletvekili Ramanlı, "Bu sorunlarla ilgili Ankara’da üzerimize düşen ne varsa ilimizin faydasına olacak şekilde takip ediyoruz, etmeye devam edeceğiz." dedi.

ASKON Batman Şubesi'nin şehir için önemli bir değer olduğunu belirten Ramanlı, üyelere iş hayatlarında başarılar diledi. Programın sonunda ASKON Batman Şube Başkanı Nasıroğlu, Milletvekili Ramanlı'ya haksızlığa, zulme ve yanlışa karşı dik duruşunu temsil eden 'Elif' tablosu hediye etti.

Programın sona ermesinin ardından Ramanlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ASKON Batman Şubesi'ne teşekkür etti ve toplantıda iş adamlarının sorularına cevap vermeye çalıştıklarını belirtti.