HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor

HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever ve partililerle birlikte çay ocağında vatandaşlarla buluşan Dinç, halkın sorunlarını dinleyerek seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri anlattı.

Dinç, esnaf ziyaretinin ardından Kavar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAVAR-DER) üyeleriyle bir araya geldi. Dernek üyelerinin sorularını yanıtlayan Dinç, HÜDA PAR belediyeciliğinin şeffaf ve adil olacağını vurgulayarak, Diyarbakır'ın en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu ile mücadele konusuna dikkat çekti. Gençlerin işsizlik nedeniyle uyuşturucuya bulaştığını belirten Dinç, bu sorunu çözmek için somut adımlar atacaklarını ifade etti.

HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışının şeffaf ve eşit hizmet sunduğunu dile getiren Dinç, Diyarbakır'ın sahipsiz olduğunu ve bu memleketin güzelliklerini koruyarak hizmet etmek istediklerini belirtti. Dinç, seçilmesi halinde şeffaf belediyecilik, eşit hizmet, ve değerlere saygılı bir yönetim anlayışıyla Diyarbakır'a hizmet edeceklerini söyledi.

Editör: Ömer Faruk