Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede Siirt Fıstığında Hileli Ticaret Alarmı: Çiftçilerin Emeği Tehlikede

Haber Merkezi - Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte, İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtılacak.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik, İstanbul'da düzenlenecek olan özel programa dikkat çekici bir çağrıda bulundu. Güvendik, partisinin Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek Aday Tanıtım Toplantısı'nda İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıtacaklarını ifade etti.

Programın İstanbul halkını bir araya getirecek önemli bir etkinlik olduğunu belirten Güvendik, hizmeti unutan halkı hizmetle buluşturacaklarını ve belediyeleri siyasi rant merkezleri olmaktan çıkaracaklarını vurguladı. Güvendik, "Bu Sefer HÜDA PAR" sloganıyla 30 Ocak Salı günü saat 20:30'da Avlu34 Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe tüm halkı davet etti.

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrıda, #HÜDAPARlaOlur ve #BuSeferHÜDAPAR etiketleriyle etkinliğin duyurusu yapıldı. Programın, İstanbul'da yeni bir dönemin başlangıcını simgeleyeceği ve şehre önemli katkılarda bulunacak adaylarının tanıtılacağı bir platform olması bekleniyor.

Editör: Ömer Faruk