Siyaset

HÜDA PAR, Mahalli İdareler Seçimleri İçin 4 İl, 10 İlçe ve 1 Belde Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun liderliğinde düzenlenen Aday Tanıtım Programı'nda, 31 Mart'taki mahalli idareler seçimlerinde yarışacak olan 4 il, 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Abone Ol

Haber Merkezi - HÜDA PAR, 31 Mart'ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde yarışacak olan 4 il, 10 ilçe ve 1 belde belediye başkan adayını tanıttı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Aday Tanıtım Programı'nda adayları tanıttı.

Malatya Büyükşehir İl Belediye Başkan Adayı İlker Dönmezer, Bingöl İl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu, Elazığ İl Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı, Erzincan İl Belediye Başkan Adayı Yusuf Sezgin, Karlıova İlçe Belediye Başkan Adayı Yavuz Bingöl, Genç İlçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner, Solhan İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat, Korkut İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Elitaş, Varto İlçe Belediye Başkan Adayı Nesim Yılmaz, Karakoçan İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Kahraman, Kovancılar İlçe Belediye Başkan Adayı Metin Suiçer, Yazıhan İlçe Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz, Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Halil Yıldırım, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Adayı Şahin Arslan, Hasköy Belde Belediye Başkan Adayı Barış Ongür olarak açıklanan adayların sahneye davet edilmesi sırasında fotoğrafları ve özgeçmişleri sahnedeki ekrana yansıtıldı.

Her bir adayın kısa bir tanıtımı yapıldıktan sonra, Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu tarafından açıklamalarda bulunuldu. Açıklamalar sırasında adaylar, sahneye davet edildikleri sırada fotoğrafları ve özgeçmişleri, ekranda gösterildi.

Adaylardan bazıları şu şekildedir:

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir İl Belediye Başkan Adayı İlker Dönmezer, 1975 yılında Malatya'da doğmuş olup, Gaziantep MYO Elektrik Teknikerliği mezunudur. HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı görevinde bulunmuş ve halen otomotiv sektöründe ticaret yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Bingöl İl Belediye Başkan Adayı Yunus Emiroğlu, 1980 yılında Bingöl'ün Solhan ilçesinde doğmuştur. İlahiyat Fakültesi mezunu olan Emiroğlu, medya sektöründe uzun yıllar hizmet etmiştir. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Elazığ İl Belediye Başkan Adayı Yasin Kavaklı, 1989 yılında Kovancılar Karınca Köyü'nde doğmuştur. HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı görevinde bulunmuş ve 2018-2023 yılları arasında HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı olarak görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Erzincan İl Belediye Başkan Adayı Yusuf Sezgin, 1980 yılında Erzincan'da doğmuştur. Tenis antrenörlüğü yapmış olan Sezgin, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde Beşol Spor Yöneticiliği alanında yüksek lisans yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Karlıova İlçe Belediye Başkan Adayı Yavuz Bingöl, 1977 yılında Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dünyaya gelmiştir. İletişim ve elektronik sektöründe ticaret yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Genç İlçe Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner, 1972 yılında Bingöl'ün Genç ilçesinde doğmuştur. Anadolu Fakültesi İlahiyat ön lisans mezunu olan Güner, sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Solhan İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Kanat, 1975 yılında Bingöl Solhan ilçesinde doğmuştur. İletişim sektöründe yaklaşık 10 yıl boyunca görev almış ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başkanlık yapmıştır. Evli bir çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Korkut İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Elitaş, 1985 yılında Muş'un Korkut ilçesinde dünyaya gelmiştir. İş hayatına atılmadan önce HÜDA PAR Korkut İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Varto İlçe Belediye Başkan Adayı Nesim Yılmaz, 1986 yılında Muş'un Merkez Arpayazı Köyü'nde doğmuştur. Muş'ta esnaflık yapmakta ve aynı zamanda HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı olarak siyasete katılmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Karakoçan İlçe Belediye Başkan Adayı İsmail Kahraman, 1987 yılında Karakoçan Kulundere Köyü'nde dünyaya gelmiştir. Muş Alparslan Üniversitesi Gıda Teknikerliği bölümünden mezun olan Kahraman, HÜDA PAR Karakoçan İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Evli bir çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Kovancılar İlçe Belediye Başkan Adayı Metin Suiçer, 1968 yılında Elâzığ'da doğmuştur. Tekstil ve gıda sektöründe ticaret yapmaktadır. HÜDA PAR Kovancılar Kurucu İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş ve 2018 seçimlerinde Elâzığ Milletvekili Adayı olmuştur. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Yazıhan İlçe Belediye Başkan Adayı Fehmi Yılmaz, 1969 yılında Malatya'da doğmuştur. Yazıhan Sulama Birliği meclis üyeliği görevinde bulunmuş ve çeşitli sektörlerde faaliyet göstermiştir. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayı Halil Yıldırım, 1995 yılında Elazığ Kovancılar'da doğmuştur. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Yıldırım, özel sektörde mühendislik yapmış ve şu anda bir şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Adayı Şahin Arslan, 1971 yılında Bingöl'ün Karlıova ilçesinde doğmuştur. Malatya Belediyesi'nde emekli olmuş ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

HÜDA PAR Hasköy Belde Belediye Başkan Adayı Barış Ongür, 1993 yılında Muş'un Hasköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbul'da plastik geri dönüşüm sektöründe iş hayatına atılan Ongür, 2022 yılında tekstil sektöründe kendi imalathanesini kurmuştur.