CHP'nin HÜDA PAR'ın Meclis'e vekil göndermiş olmasına tahammül edemediğini ifade eden Demir, "Güya bu ülkeyi kendileri kurmuş. Her yeri babalarının çiftliği olarak görüyorlar ya. Meclisi terketmemizi istiyorlarmış." dedi.

Açıklamasında CHP'nin tarihindeki olumsuz olayları hatırlatan Demir, tehcir, tenkil, katliamlar, idam sehpaları, İstiklal Mahkemeleri gibi karanlık dönemlere vurgu yaptı. CHP'nin Anadolu insanına, Alevilere, dindarlara ve Kürtlere tahammül etmediğini savunan Demir, "Tarihi gerçekleri görmüyorlar. Geçmişi tehcir, tenkil ve katliamlarla, idam sehpalarıyla, İstiklal Mahkemeleriyle, Üç Alileriyle malul bir partinin vasat Anadolu insanına da, Alevisine de, dindarına da, Kürdüne de tahammül edemediklerini çok iyi biliyoruz." şeklinde konuştu.

Ayrıca, CHP'nin "kurucu" vasfını sorgulayarak, gerçek kurucu unsurların cihad ruhuyla toprakları küffardan arındıran dedeler olduğunu belirtti. CHP'nin desteklediği militanlar konusunda da sert ifadeler kullanan Demir, terör baronlarının CHP'ye dahi destek vermediğini öne sürdü.

Demir'in açıklamaları, CHP'nin HÜDA PAR'a yönelik eleştirilerinin sertleştiği bir dönemde dikkat çekti.

Sözcü'den İmamoğlu'na Soğuk Duş: CHP'lilerin Adayını İlan Etti Sözcü'den İmamoğlu'na Soğuk Duş: CHP'lilerin Adayını İlan Etti

Haber Merkezi

Editör: Ömer Faruk