Görsel Haber - İki parti il başkanı arasındaki buluşmada, yerel meseleler ve seçimlere dair konular üzerinde istişarelerde bulunuldu. Gerçekleşen bu diyalog odaklı buluşma, yerel siyasetteki önemli gelişmelerden biri olarak kaydedildi.

22 Ocak 2024 tarihinde, HÜDA PAR Yalova İl Başkanı Serdal Özer, sosyal medya hesabından Büyük Birlik Partisi (BBP) Yalova İl Başkanı Munip Namal ile yaptığı görüşmeyi duyurdu.

Serdal Özer'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"@serdalozer77: Büyük Birlik Partisi Yalova İl Başkanı Sn Munip Namal ile bir araya gelerek yerel seçimlere dair görüş alışverişinde bulunduk. Hayırlara vesile olması dileğiyle."

Bu buluşmanın, yerel seçim stratejilerinin ele alındığı önemli bir toplantı olduğu belirtilirken, iki parti başkanının diyalog çağrısı dikkat çekti. Yalova'da siyasi partiler arasında gerçekleşen bu buluşmanın, diyalogun önemini vurgulayan bir adım olduğu ifade edilmektedir.

HÜDA PAR'dan DEM'e Sert Uyarı: "Bu Gittiğiniz Yol, Yol Değil, Vazgeçin" HÜDA PAR'dan DEM'e Sert Uyarı: "Bu Gittiğiniz Yol, Yol Değil, Vazgeçin"

Editör: Ömer Faruk