Siyaset

HÜDA PAR'ın Batman Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı

HÜDA PAR'ın Batman belediye başkan adayı kim oldu? Serkan Ramanlı kimdir? HÜDA PAR Batman ve ilçeleri Belediye başkan adayları...

Abone Ol

Spot: HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimleri için Batman'da Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Genel Başkan Yardımcısı Serkan Ramanlı, Batman Belediye Başkan Adayı olarak seçildi.

Detay: HÜDA PAR, Batman ve ilçeleri için belirlediği Belediye Başkan Adaylarını duyurdu. Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım programında, Batman Milletvekili ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, Batman Belediye Başkan Adaylığına seçildi.

SERKAN RAMANLI KİMDİR?

HÜDA PAR bünyesinde siyasete devam eden avukat Serkan Ramanlı, 1980 Batman doğumlu bir isimdir. İlk, orta ve lise eğitimini Batman'da tamamladıktan sonra Van 100 Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Batman Barosuna kayıtlı olan Ramanlı, uzun süre baro yönetiminde görev almış ve partinin çeşitli kademe ve departmanlarında görev üstlenmiştir. Halen HÜDA PAR'da İnsan Hakları ve Hukuk İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ve parti sözcülüğü görevlerini yürütmektedir.

Ramanlı, Kürt meselesinin çözümüne yönelik çalışmalarda yer alarak, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Batman'dan milletvekili seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Serkan Ramanlı, İngilizce, Kürtçe ve Arapça dillerini iyi derecede bilmektedir.

HÜDA PAR BATMAN İLÇELERİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Hasankeyf İlçe Belediye Başkan Adayı: Zeki Çetin
Gercüş İlçe Belediye Başkan Adayı: Süleyman Seyyidoğlu
Kozluk Belediye Başkan Adayı: Hasan Aşkın
Beşiri Belediye Başkan Adayı: Osman Ortaç
Bekirhan Belde Belediye Başkan Adayı: İsmetullah Aksoy
Balpınar Belde Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Söğüt