Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Merkezi'nde düzenlenen ziyarette, CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel'e hayırlı olsun dileklerini iletti ve Yalova için bir ittifak teklifinde bulundu. Yapılan toplantıda, Yalova'da HDP ve Saadet Partisi ile ittifak yapılmaması şartıyla, CHP'nin adayının desteklenmesi önerildi.

HÜDA PAR, Narin Güran Olayını Kaosa Dönüştürme Çabalarına Karşı Sağduyu Çağrısı Yaptı HÜDA PAR, Narin Güran Olayını Kaosa Dönüştürme Çabalarına Karşı Sağduyu Çağrısı Yaptı

Toplantıda Muharrem İnce'nin teklifi, Yalova'daki seçimlerde güç birliği oluşturarak birlikte hareket etme amacını taşıdığını ortaya koydu. İnce, Yalova'da sağlanacak bu ittifakın, CHP'nin seçim sürecinde daha etkili bir pozisyona gelmesine katkı sağlayabileceğini ifade etti.

Özgür Özel ise teklifi değerlendirmek üzere süre istediğini belirterek, bu önerinin CHP içinde geniş bir konsensüs sağlaması gerektiğini vurguladı. Yapılan görüşmelerin ardından, Yalova'daki seçim sürecinin şekillenmesi adına kamuoyunda merakla beklenen gelişmeleri beraberinde getirebilecek bir sürece işaret edildi.

Editör: Ömer Faruk