Netanyahu ve yanındaki Siyonistler, vahşi saldırılarını sürdürerek sadece öldürmeye, imhaya ve yıkıma odaklanmış durumda. "Yenilmez Siyonist ordusu" miti adım adım çökerken, liderler daha da vahşileşip kudurganlaşıyor.

Netanyahu'nun iktidara gelmesiyle birlikte Gazze'ye yönelik imha ve işgal planları yapmaya başladığı ifade ediliyor. Ancak Kassam Tugayları, Siyonistleri beklemedikleri bir anda etkili bir şekilde vurarak planları alt üst etti. Operasyon sırasında ele geçirilen belgelerin Ortadoğu'da siyasi depremlere neden olabileceği, hatta bazı körfez ülkelerinin Siyonist rejimin başarısızlığına karşı hamlelerde bulunduğu iddiaları gündemde.

Kassam komutanları, 7 Ekim'den bu yana yaptıkları açıklamalarda zafer odaklı bir tutum sergileyerek Siyonist terör çetesine karşı direnişlerini vurguluyorlar. Gazze'nin abluka altında bulunmasına rağmen Siyonist çetenin uluslararası hukuku ihlal ederek gerçekleştirdiği saldırılar, dünya genelinde büyük bir tepki topladı. Ancak genel kanı, Siyonistlerin Gazze'yi tamamen işgal edeceği yönündeydi.

Kassam komutanlarından Ebu Ubeyde'nin konuşmalarının ardından işgalci teröristler, Kassam mücahitleri karşısında zelil olmaya başladılar. Bazı rütbeli askerlerin "Hayaletlerle savaşıyoruz" ifadeleri ve ardı ardına gelen terörist cenazeleri, Tel Aviv'de "Netanyahu istifa" taleplerine yol açtı.

Direniş hareketleri, öldürülen bazı teröristlerin "paralı askerler" olduğunu belirtti ve işgalci ordunun gerçek kayıplarını gizlediğini ortaya çıkardı. Küresel Siyonist akıl, elde edilen kazanımların kaybedildiğini gördükçe "onurlu bir çekilme" seçeneği üzerinde düşünmeye başladı.

Özel Eğitimde Kamu mu, Özel mi? M. Medet Solmaz'dan Çarpıcı Analiz Özel Eğitimde Kamu mu, Özel mi? M. Medet Solmaz'dan Çarpıcı Analiz

Gazze'nin idaresinin işbirlikçi Mahmud Abbas'a verilmesi düşünülen bir seçenek olsa da, Batı Yaka'da güçlü bir otoritenin olmadığı ortaya çıktı. Filistin halkı arasında, Abbas'ın muhtemel bir esir takasında direniş taraftarı Fetih liderlerini kurtarmak için girişimde bulunduğu bilgisi yayılınca, Abbas'ın otoritesi daha da zayıfladı.

Medyaya düşen bilgilere göre masadaki son seçenek, Gazze'deki Filistinlilerin Avrupa ülkelerine göç ettirilmesi. Ancak Siyonistlere ait Kanal 12 televizyonu, işgalci terörist rejiminin İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'i Gazze'den mültecileri kabul etmeye ikna etmek için arabulucu olarak atamayı planladığını iddia etti. Amaç, Gazze halkını materyalist Batı kültürüne asimile etmek.

Hasan Sabaz'a göre Aksa Tufanı, küresel fesat sistemini derinden sarsmış durumda. Gazze düşmediği için Gazze halkının terk etme ihtimali yok. Ayrıca, Gazze dünya genelinde destek buluyor ve Siyonist terörizme karşı küresel bir intifadanın zemini oluştu. Bu direnişi engellemek için Siyonistlerin ve destekçilerinin güçleri yetmiyor.

Editör: Ömer Faruk