Güncel

İsrail Ordusu Lübnan'a Yönelik Hazırlıklarını Artırıyor: Netanyahu'dan Çarpıcı Açıklamalar

İşgal rejiminin ordu sözcüsü Avichay Adraee, İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tomer Bar ve diğer üst düzey komutanların kuzey bölgesindeki toplantısında, beldelerin korunması ve Lübnan'a karşı saldırı hazırlıklarının ele alındığını duyurdu.

Abone Ol

İşgal rejimi sözcüsü Avichay Adraee, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tomer Bar ve diğer üst düzey komutanların kuzey bölgesindeki komutanlarla bir araya geldiğini belirtti. Toplantıda, kuzey bölgesindeki beldelerin korunmasının devam ettirilmesi, Lübnan'a karşı saldırı hazırlıklarının artırılması ve hava kuvvetleri ile kuzey komutanları arasındaki iş birliği konularının ele alındığı ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binyamin Netanyahu, Knesset genel kurulunda yaptığı konuşmada, "Yedi cephede yürütülen bir varoluş mücadelesi içindeyiz. Bize yönelik saldırı, bizi açıkça yok etmeye çalışan İran tarafından yönetiliyor. İran ve vekilleri topraklarımızı işgal etmeyi planlıyor" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.