Görsel Haber - Bu durum sebebiyle İstanbul Şehir Hatları AŞ, bazı vapur seferlerini ikinci bir duyuruya kadar gerçekleştiremeyecek.

Batı Şeria'da Katledilen Türkiye Vatandaşı Ayşenur Ezgi İçin Erdoğan'dan çok sert tepki! Batı Şeria'da Katledilen Türkiye Vatandaşı Ayşenur Ezgi İçin Erdoğan'dan çok sert tepki!

İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, elverişsiz hava koşulları nedeniyle Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Büyükada-Sedef Adası, Maltepe-Adalar ve Beşiktaş-Adalar seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Aynı olumsuz hava koşulları, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) seferlerini de etkiledi. BUDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruda, 07.00, 09.30 ve 13.30'taki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri ile 08.30, 10.30 ve 14.00'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Ayrıca, 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas), 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Armutlu (İhlas) ve 15.25'teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferlerinin de olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceği duyuruldu.

Editör: Ömer Faruk