İstanbul'da Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı doğrultusunda, akşam saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Kentin bazı bölgelerinde yoğunlaşan yağışlar nedeniyle cadde ve sokaklar beyaza büründü. Çatalca'da ise araçlar yoğun kar yağışı sebebiyle yolda kaldı.

Beklenen yağışların genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde olduğu belirtilirken, salı sabah saatlerine kadar kuzey yönlerden kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına ile birlikte aralıklarla kuzey kesimlerde deniz etkili kar yağışının zaman zaman kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Yeni Tasarruf Genelgesi Yürürlüğe Girdi: Kamu personeline Nöbet ve Fazla Mesai ücreti yok! Yeni Tasarruf Genelgesi Yürürlüğe Girdi: Kamu personeline Nöbet ve Fazla Mesai ücreti yok!

Ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı, görüş mesafesinde azalma, kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtına sebebiyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren başlayan yağışların, yarın sabah saatlerine kadar etkili olacağını "sarı" kodlu uyarısıyla bildirdi.