Sakarya'da Feci Kaza: Alev Alan Otomobilde Yanarak Can Verdi Sakarya'da Feci Kaza: Alev Alan Otomobilde Yanarak Can Verdi

Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından okul kantinlerinde boykot mallarının satılmaması yönünde alınan kararlar sonucunda Algida da boykot listesine dahil edilmişti. Ancak yaz sezonunun gelmesiyle birlikte şirket büyük bir telaş içerisinde kendini aklamaya çalıştı.

Birçok ilde Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından okul kantinlerinde Siyonistlerin mallarının satılmasının yasaklanmasıyla birlikte, dondurma sezonunun başladığı bu dönemde Algida ürünlerinin de boykot edilmesi üzerine Unilever adlı şirket bir açıklama yazısı hazırlayarak bu durumu Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne iletti.

Yazıda, şirket bünyesinde faaliyet gösteren Algida markasının işgal rejimi ile herhangi bir ilişkisinin olmadığı iddia edildi. Ancak, şirketin boykot listesinde yer almasının sebebinin, işgalci güçlere destek veren Siyonistlerin büyük hisselerinin bulunması ve bu durumun şirketin satışlarında büyük düşüşlere yol açması olduğu belirtildi.

Soykırımı destekleyen Siyonist şirketlere yönelik küresel çapta başlatılan boykotun ne kadar etkili olduğu ve bu şirketlere ne kadar zarar verdiği, şirketlerin bu tür hamleleriyle gözlemlenebilmektedir. Devlet ve toplumun, soykırımı destekleyen şirketlere karşı boykotu kararlı bir şekilde sürdürmesi gerektiği vurgulandı. Boykot listesinde yer alan şirketlerin kendilerini aklamak için her türlü yönteme başvurabileceği ancak yetkililerin ve toplumun buna müsamaha göstermemesi, bebek katili işgalcilerin ürünlerinin satılmasına izin verilmemesi gerektiği ifade edildi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilen yazının diğer illere de gönderilip gönderilmediği ise henüz bilinmemektedir.

Editör: Ömer Faruk