Siyaset

İYİ Partili Sezgin partisinden istifa etti

Geçen dönem İYİ Parti'den Aydın Milletvekili olarak seçilen Aydın Adnan Sezgin, online platform üzerinden partisinden istifa etti.

Abone Ol

İYİ Parti'nin eski Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'in parti üyeliğini sonlandırdığı öğrenildi. İstifayı doğrulayan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Sezgin'i eleştirerek "Zaten ortalıklarda pek görünmüyordu" şeklinde konuştu.

Taner, Sezgin'in istifasını kendilerinin de online sistem üzerinden öğrendiklerini belirtti; "Biz de sistemden öğrendik. İYİ Parti'nin önceki dönem milletvekili Aydın Adnan Sezgin, sistem üzerinden partisinden istifa etti. Zaten ortalıkta fazla görünmüyordu. İstifa ettiği doğrudur" dedi.

Eski milletvekili Adnan Sezgin'in istifasını online platform üzerinden öğrenen İl Başkanı Recep Taner, Sezgin ile telefonla iletişim kuramadığını dile getirerek şunları söyledi: "Dün itibariyle partiye online olarak istifasını sundu. Zaten kendisi pek görünmüyordu. Kimse onu tanımıyordu, ancak Aydınlılar partisinin desteğiyle vekil seçilmişti. Ancak geçtiğimiz seçimlerde yapılan ön seçimde beşinci sırada yer almış ve seçim sürecinde sadece genel başkan Aydın'a ziyarette bulunduğunda görünmüştü. Bir daha ortalıkta görünmemişti. Şimdi de istifa etti, kendisine hayırlı olsun." şeklinde konuştu.