Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken heykel açılışları hız kesmeden devam ediyor. CHP yönetimindeki her yerleşim biriminde, en küçük beldeden en büyük şehre kadar, ardı ardına açılışlar düzenleniyor.

Toplu taşıma, kentsel dönüşüm, altyapı gibi temel ihtiyaçlara çözüm bulamayan CHP belediyeleri, vatandaşa hizmet etmeyi heykel açılışları ile sürdürüyor.

Bayraklı Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Smyrna Meydanı için yeni bir heykel düzenlemesi gerçekleştirdi.

Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır" Boykot Nedeniyle Burger King Türkiye'de İsim Değişikliğine Gitti: Yeni Adı "Börgır"

Bayraklı tarihinde önemli sembollerden biri olan amazon kadınlarını içeren farklı figürleri barındıran heykeller, meydandaki yerlerini aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üç yıl önce düzenlenen Smyrna Heykeli Yarışması'nda birinci olan dört figürden oluşan Smyrna'nın yeni heykelleri dikildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, heykellerle ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

"Tarihimizle, değerlerimizle bütünleşen güçlü bir Bayraklı oluşturuyoruz. Kent kimliğinden kentsel dönüşüme, altyapıdan sosyo-kültürel etkinliklere, spordan sağlığa, sosyal yardımlardan fiziki yatırımlara kadar örnek bir ilçe haline geldik. Bir yandan da ilçemizin değerlerine sahip çıkıyor, yollarımızı, kaldırımlarımızı, kavşaklarımızı yeniliyoruz. Heykellerin oluşturulmasında ve konulmasında bize destek olan İzmir Büyükşehir Belediyemize sonsuz teşekkür ediyorum. Daha modern ve güzel bir Bayraklı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Editör: Ömer Faruk