Güncel

Kahramanmaraş'ta Ceyhan Nehri'ne düşen 3 çocuktan 2'si kurtarıldı, 1'i kayıp

Kahramanmaraş'ta Ceyhan Nehri'ne düşen üç çocuktan ikisi vatandaşlar tarafından kurtarıldı, ancak bir çocuğa ulaşılamadı. Arama çalışmaları hava kararınca geçici olarak durduruldu. İşte detaylar...

Abone Ol

Kahramanmaraş'ta Ceyhan Nehri'ne düşen üç çocuktan biri, henüz ismi belirlenemeyen 14 yaşındaki Suriyeli bir çocuktu. Olay, Hasancık Mahallesi'ndeki Kılavuzlu Köprüsü yakınlarında gerçekleşti. İddiaya göre, nehir kenarında bulunan Suriyeli üç çocuk suya düştü. İki çocuk vatandaşlar tarafından kurtarılırken, 14 yaşındaki çocuk akıntıya kapıldı. Durumu fark edenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. AFAD, itfaiye, UMKE, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, botlarla nehirde arama çalışmalarına başladı. Ancak iki saatlik aramanın ardından sonuç alınamayınca çalışmalara ara verildi.

İtfaiye Grup Amiri Adnan Gökyardım, arama çalışmalarının su altında detaylı olarak yarın devam edeceğini belirterek, "Üç gencin nehre düştüğü ihbarı geldi. İkisi vatandaşlar tarafından kurtarıldı, birinin akıntıya kapıldığı söylendi. Görüldüğü iddia edilen bölgede detaylı yüzey araması yapıldı, ancak herhangi bir iz bulunamadı. Sabah saatlerinde dalış ekibimizle daha detaylı bir arama yapacağız" dedi.