Güncel

Kahvehanede Kanlı Olay: 2 Ölü, 4 Yaralı

İstanbul'un Güngören ilçesinde gerçekleşen üzücü olayda, bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırı sonucunda çatışma meydana geldi.

Abone Ol

Bu çatışma sonucunda 2 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı. Olay, saat 18.00 civarında Merkez Mahallesi, Bayrampaşa Caddesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, kahvehaneye gelen bir grup silahlı kişi, rastgele ateş açmaya başladı.

Kahvehanede Meydana Gelen Silahlı Çatışmada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralandı

Kahvehanede bulunan diğer kişilerin de karşılık vermesiyle olay, çatışmaya dönüştü. Olayın ihbar edilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Meydana gelen çatışmada, yoldan geçmekte olan 59 yaşındaki Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 4 kişi hastanelere kaldırıldı.

Olayın Yaşandığı Bölgede Gözaltına Alınan Bir Kişi

Olayın yaşandığı bölgede, polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine geçici olarak kapatıldı. Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar esnasında olay yerine yakın bir binada bulunan bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin, olay sırasında yaralandığı ve hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerde çok sayıda mermi kovanı bulundu. Çatışmada yaşamını yitiren Servet Aytaş ve Burak Kan'ın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemelerin ardından otopsi için gönderildi.

Kurşunların Hedefi Olan Yolcu

Hayatını kaybeden Servet Aytaş, çatışmanın ortasında arabasıyla geçerken kurşunların hedefi oldu. Aytaş'ın cenazesi, yapılacak otopsinin ardından memleketi Trabzon'un Of ilçesine gönderilerek defnedilecek. Çatışmada yaralanan Hüseyin H., Ertan B., Burak E. ve şüpheli Berkay D.'nin ise tedavileri hala devam ediyor.