Güncel

Kamil Koç'ta SKANDAL bitmiyor... Kamil Koç’un Şoförü İmamı Darp Etti

Kaliteli taşımacılık yapmakla övünen Kamil Koç’ta skandallar bitmek bilmiyor. Antalya'dan Aksaray'a seyahat eden bir Kamil Koç otobüsünde yaşanan olay üzücü bir gelişmeyle sonuçlandı.

Abone Ol

Din görevlisi K.B., seyahat sırasında otobüsün arka koltuklarında şoförün bir bayanla uygunsuz durumlar yaşadığını fark etti.

Olayın ardından müşteri hizmetlerini arayan din görevlisi Kemal Bulut’un telefon görüşmesini duyan otobüs şoförü, mola yerine vardıklarında Bulut’a saldırarak darp etti. Şoför, "Sen kimsin, beni mi şikayet ediyorsun, Şeriatı mı getireceksiniz lan?" diyerek Bulut'u darp etti ve iki dişini kırdı.

Bulut, durumu hemen polise bildirerek şikayetçi oldu. Otobüs ekipleri tarafından durdurulan araçta şoför ve saldırgan yolcu, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Hastaneden darp raporu alan Bulut ve diğer tarafın şu an karakolda ifade verdiği belirtiliyor.

Mil Diyanet Sen genel merkezi ve hukuk bürosu, olayın takipçisi olduklarını belirterek Bulut'la iletişim halinde. Ayrıca, Kamil Koç firmasının olayla ilgili gerekli yasal ve idari işlemleri yapmasını ve kamuoyunu bilgilendirmesini talep ediyor.

Daha Önce 2012 de Kamil Koç’ta Namaz Skandalı!

Türkiye'nin köklü turizm firması Kamil Koç'un, Muhammed Anlı isimli bir yolcusuna namaz kılmak için durma talebini reddederek bıraktığı iddia edildi.

Antalya’dan İzmir’e gitmek üzere 24 Ağustos Cuma günü saat 00.30'da Kamil Koç'tan bilet alan 10 yıllık tarih öğretmeni Muhammed Anlı, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: Otobüse binmek için Esenler Otogarı'na gittiğinde firma yetkilileri tarafından asker sevkiyatı sebebiyle yarım saat bekletildi. Ardından Ataşehir'deki Kamil Koç'un ofisinde bir saat bekletilen yolcular, muavinin sert tavırlarıyla karşılaştılar. Muavin, namaz için durma talebini reddederek yola devam etti.

Muhammed Anlı, sabah saat 05.30'da namaz kılmak istediğini ifade ettiğinde muavinin sadece tuvalet için durulabileceğini, namaz için durulamayacağını belirttiğini söyledi. Durumunun dile getirilmesine rağmen otobüs durmayarak, Anlı'yı Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir dinlenme tesisine bıraktı.

Kamil Koç yetkilileriyle görüşen Anlı'ya, namaz için durmanın firmanın prensiplerine aykırı olduğunu belirten Murat isimli yetkili tarafından aynı cevap verildi. Anlı, yaşadığı durumu sert bir şekilde eleştirerek firmanın tutumunu şikayet etti.

Kamil Koç firmasından Sibel isimli yetkili ise Anlı'ya özür dilese de, namaz konusundaki prensiplerini çiğneyemeyeceklerini ifade ederek Anlı'nın durumuyla ilgili öneri yapabileceklerini ancak prensiplerinin değişmeyeceğini vurguladı.