Haber Merkezi - Karaköy'ün tarih kokan atmosferini taşıyan Genova 1050, Yalı Ataköy şubesinde kahve tutkunlarını ağırlamaya başladı. İtalyan esintileriyle hazırlanan özel kahveleri, şık dekorasyonu ve sıcak atmosferiyle birleşerek benzersiz bir deneyim sunuyor.

Genova'nın ikinci şubesi, Bankalar Caddesi'nde yer alan ilk şubesinden sonra İstanbul'un farklı bir köşesinde lezzet yolculuğuna devam ediyor. Şıklığı, özel atıştırmalıkları ve meşhur 'Cannoli' tatlısıyla bilinen Genova 1050, kahve severlere yeni bir buluşma noktası sunuyor.

İç mekanında hakim olan soft renkler, geniş kahve barı, ahşap mobilyalar, ferforje sandalyeler, şık şömine ve büyük aynalarla tasarlanan mekan, sıcak ve romantik bir atmosfer sunuyor. Özellikle içerideki şöminenin yanında geçen anlar, lezzetli İtalyan kahveleriyle daha da özel hale geliyor.

Genova 1050, uzman baristaların özenle hazırladığı kahveleriyle adından söz ettiriyor. %100 Arabica çekirdekleriyle yapılan bu özel kahveler, damaklarda bıraktığı pürüzsüz ve eşsiz tatlarıyla kahve tutkunlarını memnun ediyor. Espresso, Mocha, Ristretto, Macchiato, Americano, Cappuccino, Affogato gibi 17 farklı çeşit, zengin aromalarıyla öne çıkıyor.

Sadece kahveyle değil, aynı zamanda özel atıştırmalıklarıyla da öne çıkan Genova 1050, Sicilya'nın ünlü tatlısı 'Cannoli' ile damakları şenlendiriyor. Usta şeflerin ellerinden çıkan taze kurabiyeler, pastalar, tartlar, San Sebastian Cheesecake, Tiramisu, Maritozzi, Browni ve çeşitli cupcakeler de menüdeki diğer tatlı alternatifler arasında yer alıyor.

Ahşap Sanatının Ustası Suat Yazıcı'nın Yalova'daki Serüveni Masaya Yatırılacak Ahşap Sanatının Ustası Suat Yazıcı'nın Yalova'daki Serüveni Masaya Yatırılacak

Genova 1050, kahvenin aromasını ve sıcaklığını koruyarak evde, ofiste veya sokakta keyifli anlar yaşamak isteyenlere şık paket sunumlarıyla eşlik ediyor. Sabahları güne hazırlarken, günün yorgunluğunu alırken veya arkadaşlarınızla buluşurken, Genova'nın özel kahveleri her anı daha özel kılıyor.