Narin Güran’ın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi: Cinayet Soruşturması Sürüyor Narin Güran’ın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi: Cinayet Soruşturması Sürüyor

Kassam Tugayları, yeni yılın başında Tel Aviv ve çevresine düzenlediği füze saldırısının görüntülerini paylaştı. Gece saatlerinde gerçekleşen saldırıda 27 roketin ateşlendiği belirtilirken, bunlardan 13'ü, önceden İsrail ordusu tarafından kontrol altına alındığı açıklanan Kuzey bölgelerinden fırlatıldı.

Kassam Tugayları, işgalcilere karşı gerçekleştirdikleri bir pusu hakkında bilgi vererek, El Bureyc kampında zırhlı araçların mevzilendiği bir binaya tuzak kurduklarını ve pusuya düşürdükleri işgalci askerlere karşı başarılı bir saldırı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Operasyon sonucunda pusuya düşürülen işgalci askerlerin tamamının ölü ve yaralı olarak etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Ayrıca, diğer direniş örgütlerinin de Han Yunus'un doğu ve kuzeyinde düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiği, El Takaddum bölgesindeki bir topluluğu hedef aldığı ve çeşitli bölgelerdeki askeri araçları ve birlikleri vurduğu bildirildi. Mücahid Tugayları ve Kudüs Seriyyeleri de çeşitli bölgelerdeki çatışmalara katılarak işgalcilere karşı operasyonlarını sürdürdü.

Editör: Ömer Faruk