Güncel

Kışın Güzel Yüzü! Yalova'da Kar Var!

Yalova'nın yüksek kesimleri kar beyazına büründü. Olağanüstü manzaralar oluşturan bu kartpostallık görüntüler, sürücüleri yolda buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Abone Ol

Görsel Haber- Hava sıcaklığının ani bir şekilde düşmesiyle birlikte, Yalova'nın yüksek bölgeleri kar örtüsüyle kaplandı.

Belirli noktalarda buzlanmaların oluşması nedeniyle sürücüler uyarıldı ve buna rağmen şehrin yüksek kesimlerinde adeta bir kış masalı yaşanmaya başlandı.

Türkiye'nin birçok bölgesinden kar yağışı haberleri gelirken, Yalova'nın dağları, şehir merkezi ile yüksek kesimler arasındaki sıcaklık farkından dolayı beyaz bir örtüyle kaplandı. Deniz kıyısındaki bölgelerde ise karın soğuk etkisi hissedilirken, vatandaşlar "Kar ne zaman yağacak?" sorusunu sormaktan kendilerini alamıyor.

Yalova için yapılan 5 günlük hava sıcaklığı tahminlerine göre, kar yağışının beklenmediği ancak sıcaklık değerlerinin 0 ile 5 derece arasında değişkenlik göstereceği belirtiliyor.

Tahminler, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri üzerinden yapılmıştır.