Konya'da gerçekleşen kampanya, 8 Şubat'ta şehirdeki çeşitli sektörlerden katılımcıları bir araya getirerek Gazze'ye yönelik dayanışma mesajını güçlendirecek.

Esnaflar, sanatkarlar, tüccarlar ve sanayiciler, Gazze'de yaşanan zorlu koşullara dikkat çekmek amacıyla bir günlük kazançlarını bağışlama kararı almış durumda.

Kampanyaya destek veren kuruluşlar arasında Yetimler Vakfı'nın yanı sıra Konya Sivil Toplum Kuruluşları, İfamkonya, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği, Dost Eli Derneği, Ribat İnsani Yardım, Hayrat Yardım, Verenel Şefkat ve Gönüllüleri, AYDER, Deniz Feneri, Beşir Derneği, İnsan Vakfı ve Şems-i Mevlana Derneği gibi önemli isimler bulunuyor.

Kampanyanın amacı, Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sonucu mağdur olan 2 milyon insanın yaşadığı dramı ön plana çıkararak Gazze Şeridi'ndeki ablukanın etkilerine karşı farkındalık oluşturmak ve insani yardımları bölgeye iletmek.

Sakarya Hendek’te Fabrika Patlamasında Acı Haber: 1 Ölü, 30 Yaralı Sakarya Hendek’te Fabrika Patlamasında Acı Haber: 1 Ölü, 30 Yaralı

Konya halkı, bu yardım çabasıyla Filistinli kardeşlerine destek göndermeyi amaçlıyor.

Editör: Ömer Faruk