Haber Merkezi-Mücahid Tugayları tarafından yapılan açıklamada, Han Yunus'un batısındaki Japon Mahallesi'nin güneyindeki Taiba kuleleri civarında gerçekleştirilen ortak operasyonda, araçlarına binen 6 askerin keskin nişancı ateşiyle öldürüldüğü doğrulandı. Operasyonun detayları şu şekilde açıklandı:

Mardin’de Filistin’e Destek Yürüyüşü: Kudüs Sevdalıları Bir Araya Geliyor Mardin’de Filistin’e Destek Yürüyüşü: Kudüs Sevdalıları Bir Araya Geliyor

Mücahidler, Kudüs Tugayları ile birlikte gerçekleştirilen operasyonda, hedef olarak belirlenen bölgede öldürücü bir keskin nişancı ateşiyle 6 askeri hedef aldılar. Açıklamada, askerlerin "ördek gibi avlandığı" ifadesiyle operasyonun başarısına vurgu yapıldı.

Operasyon, Han Yunus'un batısındaki Japon Mahallesi'nin güneyindeki Taiba kuleleri civarında gerçekleşti ve neticesinde 6 asker hayatını kaybetti.

Mücahid Tugayları ve Kudüs Tugayları'nın iş birliğiyle gerçekleştirilen bu operasyon, bölgedeki askeri faaliyetlerdeki etkinliklerini gösteriyor ve dikkatleri üzerine çekiyor.

Editör: Ömer Faruk