Güncel

Kurtaran: Gazze'de çok acil insani yaşam malzemelerine ihtiyaç var

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Gazze'deki Müslümanların yaşadığı katliama karşı bir nebze de olsa umut olmak için Ümraniye Meydanı'nda açılan hayır kermesindeki çalışmaları inceleyerek vatandaşlara Gazze'ye yardım hakkında bilgilendirmede bulundu.

Abone Ol

Dünyada ve Türkiye'de, Gazze'deki yaşanan katliam ve mağduriyetlere destek gösterileri ve programlar devam ederken, Umut Kervanı Ümraniye Temsilciği, Gazzeli ve Filistinli kardeşlere yardım ulaştırmak amacıyla bir hayır kermesi düzenledi. Kermeste, hayırseverlerin katkısıyla birçok ürün, yiyecek, giyim, çeyiz eşyaları gibi ürünler Gazze için satışa sunuldu.

Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, kermesi ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Kurtaran, Umut Kervanı olarak Filistin ve Gazze'deki kardeşlere yönelik yardım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kermesin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kurtaran, hayırseverlerin Gazze'ye umut olmak istediklerini ve bu yardımların sıkıntı içindeki ailelere ulaşmasını sağlamak adına gayret sarf ettiklerini söyledi.

Umut Kervanı olarak yurt genelinde Filistin ve Gazze'deki kardeşlere yönelik yardım çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kurtaran, Gazze'deki savaş devam ederken, öncelikli olarak insani yaşam malzemelerine acil ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kurtaran, ateşkesin ardından büyük bir zaferden sonra Gazze'yi en güzel şekilde imar edeceklerini belirtti ve oradaki kardeşlerin evlerini, ibadethaneleri, okulları ve hastaneleri en güzel şekilde yapacaklarını ifade etti.

Umut Kervanı Genel Başkanı, çalışmaların devam edeceğini ve Gazze'deki kardeşlerin yaralarını sarmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi. Kermes boyunca katkı sunan hayırseverlere ve çalışmalara destek veren gönüllülere teşekkür etti.