Güncel

Mardin'de Kudüs ve Aksa'ya Destek Mitingi Başladı

Mardin'de, Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenen "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek Mitingi" yoğun katılımla başladı.

Abone Ol

86 gündür devam eden Gazze bombardımanı ve siyonist işgal rejiminin gerçekleştirdiği soykırım, dünya genelinde büyük tepki çekiyor.

Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana Türkiye genelinde düzenlenen destek mitingleri kapsamında bugün Mardin'de bir etkinlik düzenleniyor. 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleşen mitinge Mardin'in yanı sıra çevre illerden de katılım sağlanıyor.

Saat 13.30'da Hafız Zekayi Kahraman Hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinliğin sunuculuğunu Mustafa Tufan üstleniyor. Mitingin açılış ve selamlama konuşmasını Peygamber Sevdalıları Mardin Derneği Başkanı Molla Fesih Memiş yapacak.

Özlem Ajans sanatçılarının seslendireceği ilahilerle devam edecek etkinlikte, HAMAS yetkililerinden Ebu Suheyb Fehed bir konuşma gerçekleştirecek. HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir'in halka hitap edeceği etkinlik, İTTİHADUL ULEMA üyesi Molla Abdurrahman Mecit'in okuyacağı dua ile son bulacak.