Yeni Tasarruf Genelgesi Yürürlüğe Girdi: Kamu personeline Nöbet ve Fazla Mesai ücreti yok! Yeni Tasarruf Genelgesi Yürürlüğe Girdi: Kamu personeline Nöbet ve Fazla Mesai ücreti yok!

Haber Merkezi - Aktivist ve yazar Mehmet Cafer Varol, olaylara duyarsız kalan İslam ülkelerine karşı çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Varol, dünya genelinde yaşanan insanlık dramına dikkat çekerken, "Dünya bugün ikiye ayrılmış durumda! 1. Zalimler 2. Acizler Kimse bu saatten sonra güç ve gövde gösterisi yapmasın. Acizsiniz... Ne üretirseniz üretin, halktan ne kadar destek alırsanız alın acizsiniz... Bu da hüsn-ü zannımızın son kırıntısı!" ifadeleriyle güçlü bir mesaj verdi.

İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, bölgede yaşanan insanlık dramı dünya genelinde büyük tepki çekiyor. Mehmet Cafer Varol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İslam ülkelerinin suskunluğuna dikkat çekerken, "Zalimler" ve "Acizler" olarak ikiye ayrılan dünyada, güç ve gövde gösterisinin artık bir anlam taşımadığını vurguladı.

İslam ülkelerinden gelen sesizliğe ve uluslararası camianın bu duruma duyarsız kalmasına tepki gösteren Varol, insanlığın bu acı günlerde birbirine destek olma vaktinin geldiğini belirtti.