HÜDA PAR, Narin Güran Olayını Kaosa Dönüştürme Çabalarına Karşı Sağduyu Çağrısı Yaptı HÜDA PAR, Narin Güran Olayını Kaosa Dönüştürme Çabalarına Karşı Sağduyu Çağrısı Yaptı

Haber Merkezi - Mehmet Tosun, 2004-2014 yılları arasında 2 dönem MHP'den Konacık Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. 2014 yerel seçimlerinde MHP'den, 2019 seçimlerinde ise İYİ Parti'den Bodrum Belediye Başkan adayı olarak yarıştı ancak seçimleri kazanamadı. İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir dönem turizmden, bir dönem ise yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevini üstlenen Tosun, geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklamıştı.

Siyasi kulislerde adı önce MHP'nin büyükşehir adayı olarak geçen Tosun'un, AKP'den Bodrum Belediye Başkanlığı adaylığı teklifini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı yüzyüze görüşmenin ardından kabul ettiği öğrenildi.

Tosun, Ankara'da düzenlenen Yerel Seçim Beyanname açıklama töreninin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle kendisini makamında ziyaret ettiğini ve Bodrum'un sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Tosun, Cumhur İttifakı çatısı altında Bodrum'a hizmet etmek için AKP'den Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğini belirtti ve aldığı sorumlulukla Bodrum'a hizmet için hayırlısıyla yola çıktığını açıkladı.

Editör: Ömer Faruk