Güncel

Mescid-i Aksa'nın Özgürlüğü İçin İslam Ümmeti Birleşiyor

Yapıcıoğlu: Aksa mutlak surette hürriyetine kavuşacaktır... Zekeriya Yapıcıoğlu: Mescid-i Aksa'nın Özgürlüğü İçin İslam Ümmeti Bir Araya Geliyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist işgal rejiminin yakın bir zamanda son bulacağına ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğüne kavuşacağına dair güçlü bir inanç ifade etti. İşte detaylar:

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Batman'da düzenlenen belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında, Siyonist işgal rejiminin çöküşü ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü konularında önemli açıklamalarda bulundu. Yapıcıoğlu, İslam ümmetinin birlik içinde hareket etmesinin bu sürecin hızını belirleyeceğini vurguladı. Ayrıca, İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen "Büyük Kudüs Yürüyüşü"ne katılmasıyla da dikkat çekti.

Yapıcıoğlu, "Aksa Tufanı"nın 121. gününde gerçekleştirdiği konuşmada, farklı şehirlerde düzenlenen benzer etkinliklere olan katılımın Filistin'e duyulan destek ve dayanışmanın bir göstergesi olduğunu belirtti. Ayrıca, HAMAS'ın Siyasi Lideri İsmail Heniyye ile yaptığı görüşmeye değinerek, Filistin halkının direnişi konusunda destek mesajları aldıklarını paylaştı.

Yapıcıoğlu, Filistin'deki zorluklara dikkat çekerek, Gazze'deki Müslümanların yaşadığı sıkıntıları anlattı. Siyonistlerin Gazze'ye yönelik saldırılarını eleştiren Yapıcıoğlu, dünya genelinde Siyonist işgalin yalnızlaştığını ve Mescid-i Aksa'nın özgürlüğünün kaçınılmaz olduğunu ifade etti.

Konuşmasında, Siyonistlerin hedeflerine ulaşamadığını ve Mescid-i Aksa'nın Allah'ın izniyle mutlak surette özgürlüğüne kavuşacağını belirten Yapıcıoğlu, İslam aleminin bu meseleye odaklanması gerektiğini ve birlik içinde hareket etmesiyle zalimlerin sonunun yakın olduğunu ifade etti.