Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklıklarında Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalma bekleniyor. İşte bölgesel olarak güncellenen hava durumu raporu:

Karadeniz Bölgesi:
Parçalı ve çok bulutlu bir havada, Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan esen rüzgarlar 3 ila 5 kuvvetinde olacak. Doğu Karadeniz'de ise batı ve kuzeybatı rüzgarları 3 ila 5 kuvvetinde, sabah saatlerinde ise batıda 5 ila 7 kuvvetinde esecek. Dalga boyu 1,0 ila 2,0 metre arasında değişirken, sabah saatlerinde doğuda 3,0 metre olabilir. Yağış anında görüş mesafesi orta seviyede.

Gölette Boğulan 5 Kişiden 4'ü Suriye'ye Gönderildi Gölette Boğulan 5 Kişiden 4'ü Suriye'ye Gönderildi

Marmara Bölgesi:
Parçalı bulutlu bir havada, kuzey ve kuzeydoğudan esen rüzgarlar genellikle 4 ila 6 kuvvetinde olacak. Dalga boyu 1,0 ila 2,0 metre arasında değişirken, ilk saatlerde 2,5 metre olabilir. Görüş mesafesi iyi.

Ege Bölgesi:
Parçalı ve çok bulutlu bir havada, kuzeyde aralıklı sağanak yağışlar görülecek. Kuzey Ege'de rüzgarlar 5 ila 7 kuvvetinde, öğle saatlerinden itibaren genellikle 4 ila 6 kuvvetinde esecek. Dalga boyu 1,5 ila 2,5 metre arasında değişirken, açıklarda yer yer 3,5 metre olabilir. Yağış anında görüş mesafesi orta seviyede.

Akdeniz Bölgesi:
Parçalı ve çok bulutlu bir havada, yer yer sağanak yağışlar bekleniyor. Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan esen rüzgarlar 3 ila 5 kuvvetinde olacak. Antalya Körfezi sabah saatlerinde ilk saatlerde 4 ila 6 kuvvetinde rüzgarlar etkili olacak. Dalga boyu 1,0 ila 2,0 metre arasında değişirken, Antalya Körfezi'nde ilk saatlerde 2,5 metre olabilir. Yağış anında görüş mesafesi orta seviyede.

Van Gölü Bölgesi:
Parçalı ve çok bulutlu bir havada, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışları bekleniyor. Batı ve kuzeybatıdan esen rüzgarlar 4 ila 6 kuvvetinde olacak, öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5 kuvvetinde esecek. Dalga boyu 0,25 ila 1,0 metre arasında değişirken, yağış anında görüş mesafesi orta seviyede.

Editör: Ömer Faruk