Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ülkenin batısı, iç kesimleri, Karadeniz ve Akdeniz'de etkili olacak sağanak yağışlar için uyarıda bulunuldu. İstanbul'da 13.00'ten, Ankara'da 04.00'ten, İzmir'de ise 10.00'dan itibaren sağanak yağış alarmı verildi. Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İç Anadolu'nun doğusu dışındaki bölgelerde yağışların etkili olacağı ifade edildi.

Yarın için 3 büyük kentte beklenen hava durumu şu şekilde:

İstanbul: Sıcaklık en yüksek 15 derece olarak tahmin edilirken, öğle saatlerinden itibaren (13.00) sağanak yağış bekleniyor. Yağışın aralıklarla gece yarısına kadar devam etmesi öngörülüyor.

HÜDA PAR'dan CHP'ye Sert Tepki: "Bu Topraklar Siyonizmin Yandaşlarına Geçit Vermeyecek!" HÜDA PAR'dan CHP'ye Sert Tepki: "Bu Topraklar Siyonizmin Yandaşlarına Geçit Vermeyecek!"

Ankara: Yarın sıcaklık en yüksek 11 derece olacak. Saat 04.00'ten itibaren kentte sağanak yağış beklenirken, yağışın aralıklarla gece 24.00'e kadar sürmesi öngörülüyor.

İzmir: Yarın en yüksek hava sıcaklığı 17 derece olacak. Kentte etkili olması beklenen sağanak yağış için Meteoroloji, saat 10.00'dan itibaren uyarıda bulundu.

Editör: Ömer Faruk