Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı son hava durumu raporuna göre, sıcaklıklar ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olup, bazı bölgeler için karla karışık yağmur uyarısı yapıldı.

Artvin, Erzincan, Ardahan ve Kars'ın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur görüleceği öngörülüyor. Kuzey ve iç bölgelerde sıcaklıkların 2 ila 4 derece düşmesi beklenirken, diğer alanlarda sıcaklıkta önemli bir değişiklik olması beklenmiyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz'in Toroslar mevkii, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ile Karabük, Kastamonu, Sinop, Adana ve Malatya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Artvin, Erzincan, Ardahan ve Kars çevrelerinin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. (İLKHA) 

Ankara'da Yağış Yeniden Başladı: Temizlik ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor Ankara'da Yağış Yeniden Başladı: Temizlik ve Onarım Çalışmaları Devam Ediyor