Muharrem İnce, partisinin yerel seçim stratejisi hakkında bir basın toplantısında, CHP yönetimini eleştirip iş birliği talebini reddetti. İnce, CHP'nin her gün 'DEM'lemesini ve siyasi farklılıklarıyla ilgili açıklamalarını gerekçe göstererek, partiler arası ittifakın zor olduğunu ifade etti. Ayrıca, İnce, CHP'nin İsveç'in NATO üyeliğine verdiği 'Evet' kararını eleştirerek, partinin değiştiğini ve kendisiyle aynı dünyada olmadıklarını belirtti.

İnce ayrıca, CHP yönetiminin, Millet İttifakı'nda yer aldığı 2023 seçimlerindeki ayrılıkları üzerine konuşarak, CHP'nin partinin hafızasını bilmediğini savundu. Kendisinin CHP'ye el uzatmasına rağmen taleplerinin karşılanmadığını ve partinin başkalaştığını ifade etti.

Faruk Dinç: İslam Ülkeleri Güç Birliği Yapmalı, Savunma Sistemlerini Geliştirmeli Faruk Dinç: İslam Ülkeleri Güç Birliği Yapmalı, Savunma Sistemlerini Geliştirmeli

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İnce, şu anda İstanbul'da üç belediye başkan aday adayının bulunduğunu ve önümüzdeki hafta içinde birini atayacaklarını belirtti. Ayrıca, partisinin 14 belediye başkan adayını da açıkladı, bunlar arasında Eskişehir ve Sakarya büyükşehir belediye başkan adayları da yer aldı.

Editör: Ömer Faruk