Haber Merkezi - AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, bir televizyon programında yaptıkları ankete dair önemli açıklamalarda bulundu. Adaylıkları açıklandığında rakipleri Ekrem İmamoğlu'nun 1.5 puan önde olduğunu belirten Kurum, son günlerde yaptıkları anket sonuçlarının ise lehlerine olduğunu ifade etti.

Murat Kurum, konuşmasında, "İlk adaylığımız açıklandığında o büyük teveccühü ve beklentiyi karşıladığımızı da yapmış olduğumuz anketle ölçmüştük. İlk başladığımızda rakibimiz bizden 1,5 puan öndeydi. Dün bir araştırma daha aldık ve ki sahada da bunu net bir şekilde gördüm, biz öne geçmiş durumdayız. Anketler bunu söylüyor." dedi.

Batman Üniversitesi'nden Aksa Tufanı Yıl Dönümünde Direniş Çağrısı Batman Üniversitesi'nden Aksa Tufanı Yıl Dönümünde Direniş Çağrısı

Ancak Kurum, rehavete kapılmayacaklarını belirterek, ittifakların henüz netleşmediğini ve partilerin adaylarını belirlemediklerini ifade etti. Projelerini anlatma ve halka ulaşma konusunda teşkilatlarıyla uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan Kurum, Silahtarağa projesinin temelini atacaklarını, bu projenin İstanbul'un korunmasını sağlayacak önemli bir adım olacağını söyledi.

Editör: Ömer Faruk