Güncel

Narin Güran’ın Kıyafetleri ve Battaniyesinden Alınan Örnekler Amcasının Aracındaki DNA Örnekleri ile Eşleşti!

Kaybolan Narin Güran'la ilgili yürütülen soruşturmada, amcanın aracındaki DNA örneklerinin Narin'in kıyafetleri ve battaniyesindeki DNA ile eşleştiği belirlendi. Arama çalışmaları sürerken, bölgede bulunan çocuk terliklerinin Narin'e ait olmadığı tespit edildi. Ekipler, 11 bin dönümlük alanda aramalara devam ediyor.

Abone Ol

TRT Haber'de yer alan bilgilere göre, kayıp Narin Güran'ın bulunmasına yönelik yapılan çalışmalarda, amcanın aracının şoför koltuğundan alınan DNA örnekleri, Narin'in kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örnekleriyle eşleşti. Bu gelişmeyle birlikte soruşturma derinleştirildi.

Arama çalışmaları da aralıksız sürüyor. Ekipler, olay günü bölgeden geçen 150 aracın sorgulamasını yaparken, mahalledeki evlerde de aramalar gerçekleştirildi. Toplamda 130 kişinin ifadesine başvuruldu ve 7 iz takip köpeğiyle 11 bin dönümden fazla alanda aramalar yapıldı.

Arama çalışmaları sırasında 22 Ağustos'ta evlerine 3 kilometre mesafede, 28 Ağustos'ta ise 2 kilometre mesafede iki farklı çocuk terliği bulundu. Ancak yapılan incelemeler ve ailenin beyanları sonucunda, bu terliklerin Narin Güran'a ait olmadığı belirlendi. Yetkililer, Narin'e ait bir iz bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.