Güncel

Olumsuz hava koşulları nedeniyle hangi illerde okullar tatil edildi?

Olumsuz Hava Koşulları Okul Tatillerine Yol Açtı Kar yağışı ve olumsuz hava şartları, birçok il ve ilçede okulların tatil edilmesine sebep oldu.

Abone Ol

Ardahan ve Erzurum Erzurum Valiliği ise Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süreyle eğitime ara verildiğini duyurdu. Bu ilçelerdeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personel de aynı gün idari izinli sayılacak.

Bingöl Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki yoğun tipi ve buzlanma sebebiyle 25 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verildi. Bu süreçte hamile ve engelli kamu çalışanları da aynı gün idari izinli kabul edilecek.

KARABÜK, GİRESUN, ERZİNCAN, AĞRI, KARS, ARTVİN, VAN, BİTLİS, TUNCELİ: OKULLAR TATİL!

Karabük'ün Ovacık ve Eflani ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Giresun’un Çamoluk, Alucra ve Yağlıdere ilçelerinde kar nedeniyle okullar tatil edildi. Erzincan’ın Refahiye ilçesinde de eğitime ara verildi.

Karabük Valiliği, Eflani ve Ovacık ilçelerinde kar yağışı sebebiyle 25 Aralık 2023 Pazartesi günü taşımalı eğitime ara verildiğini açıkladı.

Giresun’un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Çamoluk ve Alucra ilçeleri ile Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyünde okullar 25 Aralık Pazartesi tatil edildi.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde de yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle eğitim-öğretime bir gün ara verildi.

Ağrı, Kars, Artvin, Van, Bitlis ve Tunceli'de de olumsuz hava koşulları sebebiyle okullar tatil edildi.

Van’ın Saray, Erciş, Çatak, Bahçesaray, Özalp ilçelerinde de eğitime bir gün ara verildi.