Sapkınlığın, toplumun temel değerlerine karşı sürdürdüğü kampanyalara karşı binlerce kişi, farklı etkinliklerle ahlaki değerleri savunmaya devam ediyor. Bu kez Saraçhane Parkı'nda gerçekleşen eyleme siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, gazeteciler, yazarlar ve birçok akademisyenin yanı sıra farklı yaş gruplarından binlerce kişi katıldı.

Eylemi düzenleyen Büyük Aile Platformu, 250'den fazla sivil toplum örgütünün desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikte ailenin ve neslin tehdit eden sapkınlıklara karşı mücadeleyi ön plana çıkardı. 'Çocuklarımız İçin, Ailemiz İçin, İnsanlık İçin' sloganı altında gerçekleşen etkinlikte, sosyal medya ve küresel propagandanın LGBT sapkınlığını yaymaya çalışmasına karşı tepki gösterildi.

Binlerce kişi, Saraçhane'den Beyazıt Meydanı'na yürüyerek protesto gösterisine katıldı. Beyazıt Meydanı'nda yapılan basın açıklamasıyla etkinlik sona erdi. Etkinlikte sahneye çıkan hukukçular, LGBT lobisinin dini, milli, kültürel ve ailevi değerlere hakaret ettiğini vurguladı.

Ayrıca, LGBT lobisinin toplumsal cinsiyet ideolojisi altında her türlü değeri aşındırmaya çalıştığı ve kadın haklarına zarar verdiği konusunda uyarılarda bulunuldu. LGBT hareketinin, kadın haklarını tehdit ettiği ve kadınları manipüle etmeye çalıştığı da dile getirildi.

Etkinlikte ayrıca, LGBT propagandasının pedofili ile ilişkilendirildiği ve Batı ülkelerinde LGBT lobisinin kamu kurumlarında resmi geçitler düzenlemesi eleştirildi. LGBT lobisinin, ahlaki değerleri sarsarak toplumu etkilediği ve çocukları hedef aldığı vurgulandı.

Açıklamada, LGBT lobisinin finansal olarak desteklendiği ve bireysel özgürlükleri tehdit ettiği belirtilerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne LGBT propagandasını ve örgütlenmesini yasaklayacak bir yasa çıkarması çağrısında bulunuldu. Aynı zamanda yeni anayasada ailenin korunmasına ilişkin düzenlemelerin yapılması gerektiği vurgulandı.

ABD Atlanta Havalimanı'nda İki Yolcu Uçağı Çarpıştı ABD Atlanta Havalimanı'nda İki Yolcu Uçağı Çarpıştı

Editör: Ömer Faruk