Özcan Atsat'ın Kalemiyle Yazılan "Oy Sacid'im Oy Şehid'im" Adlı Beste, Şehit Sacit Pişgin'in Hatırasını Yüreklerde Yaşatıyor!

Adana'da gerçekleşen acı olayın ardından, duygusal bir beste Sacit Pişgin'in anısına özveriyle hazırlandı. Özcan Atsat tarafından yazılan ve bestelenen "Oy Sacid'im Oy Şehid'im" adlı eser.

Beste, HÜDA-PAR Adana İl Başkanlığı'na yapılan saldırı sonucu şehit düşen Sacit Pişgin'in fedakarlığı ve İslami davaya olan bağlılığını anlatıyor. Şehidin mücadelesi ve Allah'a olan sadakati, sözlerde yer buluyor.

Ey nur yüzlü kardeş, Güzel müslüman, Hak davayla özdeş, Hadim-i İslam Secde yüzlü mümin, Fedakar adam - Mukafatın aldın, Ey şehid Sacid

Sözlerde, Sacit Pişgin'in HÜDA-PAR davasına olan sadakati ve İslami değerlere olan bağlılığı vurgulanıyor. Aynı zamanda şehidin sevgi dolu yönü ve aşkla dolu kalbi anlatılıyor.

İsminle hemhaldin, Abid hem sacid Pak akideliydin, Zahid Muvahid Nefise, şeytana, Zulme Mücahid - Ey secde yüzlüm, Ey şehid Sacid

Beste, şehidin fedakarlığı ve mücadelesiyle İslam'a olan bağlılığını dile getiriyor. Sacit Pişgin'in gençlere abilik yaptığı, dostluk ve kardeşlik duygularını taşıdığı vurgulanıyor.

Ey zalim katiller, Siz ne yaptınız - Lanet beddualar, Öze aldınız Nur yüzlü yiğide, Nasıl kıydınız - Ey mazlum mustazaf, Ey şehid Sacid

Bestede, saldırganların acımasızlığı ve zalimliği vurgulanıyor. Saldırı sonucu şehit düşen Sacit Pişgin'in masumiyeti ve mazlumluğu dile getiriliyor.

Ooooooy oy oy Ooooooy oy oy / Ooooooy oy oy Oy oy Sacidim Ooooooy oy oy Ooooooy oy oy / Ooooooy oy oy Oy oy Şehidim

Beste, şehidin ardından duyulan derin acının ve hüznün ifadesi olarak seslendiriliyor. "Oy Sacid'im Oy Şehid'im" adıyla anılan eser, Sacit Pişgin'in hatırasını yaşatmayı ve ona olan saygıyı dile getiriyor.

Bu hassas dönemde, şehit İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet diliyor ve ailesine, yakınlarına, ve HÜDA-PAR camiasına başsağlığı ve sabır temennisinde bulunuyoruz. Aynı zamanda, İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar diliyoruz.

Oy Sacid'im Oy Şehid'im

Ey nur yüzlü kardeş, Güzel müslüman Hak davayla özdeş, Hadim-i İslam
Secde yüzlü mümin, Fedakar adam - Mukafatın aldın, Ey şehid Sacid

Yaver-i davaydın, Derdin bambaşka Fenafil huda'ydın, Dalmıştın aşka
Sevgiyle doluydun, Kanmıştın aşka - Vuslatına vardın, Ey şehid Sacid
~~~~~~~~
İsminle hemhaldin, Abid hem sacid Pak akideliydin, Zahid Muvahid
Nefise, şeytana, Zulme Mücahid - Ey secde yüzlüm, Ey şehid Sacid

Antalya Merkezli 6 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 32 Gözaltı Antalya Merkezli 6 İlde Organize Suç Örgütüne Operasyon: 32 Gözaltı

Gençlere abi'ydin, Dost arkadaştın - Dertlerine ortak, Bazen sırdaştın
Acı tatlı günde, daim yoldaştın - Kardeşlerin yaktın, Ey şehid Sacid
~~~~~~~
Ey zalim katiller, Siz ne yaptınız - Lanet beddualar, Öze aldınız
Nur yüzlü yiğide, Nasıl kıydınız - Ey mazlum mustazaf, Ey şehid Sacid

Şehadetin kutlu, Mübarek olsun - Aytaç'la Yasin'le, Yolun bitişsin
Katillerinize, Lanetler olsun - Ey cennet yüzlüm, Ey şehid Sacid
~~~~~~~~
Ooooooy oy oy Ooooooy oy oy / Ooooooy oy oy Oy oy Sacidim
Ooooooy oy oy Ooooooy oy oy / Ooooooy oy oy Oy oy Şehidim
Özcan Atsat

Editör: Ömer Faruk