Yalova'da  Bir Avukat Müvekkili Tarafından Saldırıya Uğradı! Yalova'da Bir Avukat Müvekkili Tarafından Saldırıya Uğradı!

Marmara bölgesindeki illerimiz olan Yalova, Bursa, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul uzun süredir kar yağışını bekliyordu. Ancak, beklenen kar yağışı bir türlü gerçekleşmedi. Son meteorolojik gelişmeler ise maalesef olumsuz yönde seyrediyor.

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından Marmara bölgesindeki Yalova, Bursa, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul illerimize yönelik pazartesi günü hakkında önemli bir bilgi paylaştı. Ancak, vatandaşlarımızın beklediği gibi bir durumun gerçekleşmeyeceğini, ancak buna benzer bir hava durumunun olabileceğini bildirdi. İşte detaylar...

"KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR"

Şen, şu açıklamalarda bulundu:

"Bugün İstanbul'da öğleden sonra yağmurlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık 7 derece olacak. İzmir'de akşam saatlerinde yağmurlu bir hava hakim olacak ve sıcaklık 11 derece olacak. Ankara'da ise sıcaklık 2 derece, Antalya'da ise 11 derece olarak ölçülecek. Trabzon'da da yağmurlu bir hava bekleniyor ve sıcaklık 9 derece olacak. İstanbul'da ise Pazar akşamı ve Pazartesi günü yağmur ve karla karışık yağmur (KKY) görülecek. Sıcaklık ise 6 derece olacak. Ancak, sıcaklık 5 derecenin altına düşmeyecek, bu yüzden kar yağışı olasılığı oldukça düşük."

Editör: Ömer Faruk