Haber Merkezi - Pegasus Airlines, ekonomik seyahat imkanları sunan yeni bir kampanya ile seyahatseverleri sevindiriyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'dan yapılacak uçuşlarda 30-31 Ocak tarihlerinde 5 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçak bileti satışına olanak tanıyacak.

Özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) uçuşları için dikkat çekici bir kampanya duyuran Pegasus Airlines, bu akşam ve yarın gerçekleştirilecek olan KKTC uçuşlarında 12 Şubat - 4 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak 5 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçak bileti satışı yapacak. Kampanya kapsamında KKTC uçuşları için 8 bin 500 koltuk özel olarak ayrılırken, güncel döviz kuruyla bilet fiyatları 160-170 TL aralığında olacak.

Kampanyanın geçerli olduğu hatlar şu şekilde sıralandı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu Hedeflediğimiz Seviyelere İndireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonu Hedeflediğimiz Seviyelere İndireceğiz

5€ + vergilerle olan hatlar:

Ercan-Adana
Ercan-İzmir
Ankara-Ercan-Ankara
İstanbul Sabiha Gökçen-Ercan-İstanbul Sabiha Gökçen
9€ + vergilerle olan hatlar:

İzmir-Ercan
Ercan-Kayseri
Antalya-Ercan
Ercan-Antalya
Ercan-Diyarbakır
Ercan-Gaziantep
15€ + vergilerle olan hatlar:

Adana-Ercan
19€ + vergilerle olan hatlar:

Kayseri-Ercan
Diyarbakır-Ercan
Gaziantep-Ercan
Uygun fiyatlı biletlerden yararlanmak isteyenler, belirtilen tarihlerde Pegasus'un resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden rezervasyon yapabilirler.

Editör: Ömer Faruk