Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı

Spot:Detay:

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Kudüs'e olan destek ve sevgiyi göstermek amacıyla Diyarbakır'da büyük bir yürüyüş gerçekleştirecek. Vakıf Başkanı Gülsever, yarın saat 13.30'da Dünya Kavşağı'ndan başlayacak olan yürüyüşe Diyarbakır halkını davet etti. Bu etkinliğin sadece bir yürüyüş olmadığını, aynı zamanda Kudüs'e duyulan destek ve sevginin bir ifadesi olduğunu belirten Gülsever, Selahaddin-i Eyyubi'nin torunları olarak Kudüs'e olan sevgilerini bir kez daha dünyaya gösterme çağrısında bulundu.

Gülsever, "Büyük Kudüs Yürüyüşü, sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda Kudüs'e olan destek ve sevgimizin bir ifadesi olacak. Kudüs'ü kan gölüne çeviren siyonist canilere karşı durmak için meydanlara ineceğiz. Tüm halkımızı, bu anlamlı yürüyüşe katılım göstermeye davet ediyoruz. 4 Şubat Pazar günü Dünya Kavşağı'ndan başlayacak olan yürüyüş, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda sona erecek. Büyük şeytan ABD'nin himaye ettiği siyonist çetenin Filistinli kardeşlerimize yönelik vahşi katliamlarına karşı tepkimizi göstermek için bir araya gelerek tarafımızı belli edelim." şeklinde konuştu.

Dünya Kudüs Haftası'nın bir parçası olarak gerçekleştirilecek etkinlik, Filistin ve Kudüs davasına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Editör: Ömer Faruk