Siber Suçluların Kişisel Veriler Peşinde: 7 Tehdit Siber Suçluların Kişisel Veriler Peşinde: 7 Tehdit

Samsung'un merakla beklenen Galaxy S24 Ultra modeli, düşme dayanıklılığını test etmek üzere iPhone 15 Pro Max ile karşı karşıya geldi. Yapılan dört aşamalı testin sonunda kazanan belli oldu.

İlk aşamada, telefonlar sırt üstü beton zemine bırakıldı. Her iki telefonun arka cam kapağı hasar gördü, ancak Galaxy S24 Ultra, Gorilla Armor camına rağmen daha fazla dayanıklılık sergiledi.

İkinci aşamada, titanyum çerçevelerin dayanıklılığı test edildi. Telefonlar yüksekten köşeleri yere çarpacak şekilde bırakıldı, ve her iki telefon da küçük eziklere rağmen bir galip çıkmadı.

Üçüncü aşamada, telefonların ekranlarına odaklanıldı. Ekranlar üzerine bırakılan telefonlardan Galaxy S24 Ultra'nın ekranı, iPhone 15 Pro Max'ten daha fazla hasar alsa da daha dayanıklı olduğunu gösterdi.

Son aşamada, yüksekten defalarca ekranlara düşürme testi yapıldı. Bu turda kazanan ise Galaxy S24 Ultra oldu. iPhone 15 Pro Max'in ekranı yedinci düşüşte tamamen devre dışı kaldı, ancak Galaxy S24 Ultra'nın ekranı 10 düşüşe rağmen çalışmayı sürdürdü.

Türkiye fiyatlarına bakıldığında, iPhone 15 Pro Max'in başlangıç fiyatı 82,999 TL iken, Galaxy S24 Ultra'nın başlangıç fiyatı 69,999 TL olarak açıklandı. Hem performans hem de düşme dayanıklılığı açısından Galaxy S24 Ultra'nın öne çıkması, kullanıcılar arasında dikkat çekiyor.