Haber Merkezi - Türkiye'nin sevilen komedyenlerinden Sefa Doğanay, uzun bir aranın ardından Türkiye turnesine başlıyor. 25 Şubat 2024 tarihinde Sakarya'da sahne alacak olan Doğanay, yıllardır biriktirdiği komik hikayeleri ve eğlenceli gösterileriyle izleyicilerini kahkahalara boğacak.

Şahin Okulları'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan gösteri, saat 20.00'de başlayacak. Sefa Doğanay, "Naftalin" adlı stand-up gösterisi ve diğer komik hikayeleriyle Türkiye, Avrupa ve Amerika'da büyük ilgi görmüş bir isim. Hayran kitlesini her geçen gün artıran Doğanay, yeni sezonda "Kokpit" isimli oyunuyla da sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Romanyalı Lise Öğrencileri, Sakarya'da Ebru Sanatıyla Tanıştı Romanyalı Lise Öğrencileri, Sakarya'da Ebru Sanatıyla Tanıştı

Sakarya'daki gösteriye katılmak isteyenler biletlerini internet üzerinden temin edebilirler. Sefa Doğanay'ın final oyunlarında olduğu gibi bu gösterisinde de yoğun ilgi bekleniyor. Eğlenceli ve keyifli bir gece için hayranlarını şimdiden bekliyor.