Yalova Belediyesi'nin Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu kapsamında düzenlenecek olan özel söyleşi, gazeteci ve yazar Sevda Türküsev'in moderatörlüğünde gerçekleşecek. Türküsev, kendi deneyimleri, araştırmaları ve gözlemleri doğrultusunda medyanın aile dinamikleri üzerindeki etkilerini ve aile yapısının medyadaki yansımalarını katılımcılara aktaracak.

Yalovalı Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyor: Palamut Bolluğu Bekleniyor Yalovalı Balıkçılar "Vira Bismillah" Diyor: Palamut Bolluğu Bekleniyor

Söyleşi, aile kurumunun günümüz medya atmosferinde nasıl şekillendiği, medyanın aile ilişkileri üzerindeki etkisi ve bu etkileşimin toplum üzerindeki yansımalarını ele alacak. Türküsev, katılımcılara soruları cevaplayacak ve etkileşimde bulunacak.

21 Şubat Çarşamba günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda saat 20:00'de gerçekleşecek olan söyleşiye katılım ücretsizdir. Katılmak isteyenler, etkinlik için https://etkinlik.yalova.bel.tr/etkinlikler/sevda-turkusev-soylesi/115 adresinden kayıt yaptırabilirler.

Editör: Ömer Faruk