Güncel

Siirt'te İhtiyaç Sahiplerine Yönelik Geçici Giyim Mağazası Açıldı

Deniz Feneri Derneği, Siirt'te ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı ve "geçici giyim mağazası" açarak binlerce kişiye giyim, gıda ve temizlik yardımında bulundu.

Abone Ol

Görsel haber- Siirt'te faaliyet gösteren Deniz Feneri Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla "geçici giyim mağazası" açtı. Önceden tespit edilen ailelere yönelik yapılan çalışmalar sonucunda, açılan mağazadan 2026 aile ve 12.000 kişi faydalandı. Ayrıca, 700 aileye gıda yardımı ve temizlik ürünleri, 400 aileye ise gıda kartı dağıtımı gerçekleştirildi.

Geçici giyim mağazası, Siirt'te büyük bir coşkuyla karşılanarak ihtiyaç sahibi 12.000 kişinin giyim ihtiyacını karşıladı. Ayrıca Siirtli çocuklar için hazırlanan "İyi ki Varsınız Çocuklar" hediye paketleri de dağıtıldı.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'nın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Deniz Feneri Genel Yönetim Vekili Recep Koçak, Siirt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin, Siirt Hava Limanı Müdürü Osman Aysu, iş insanları Mehmet Sait Aksu ve Nezir Erten, Deniz Feneri Derneği Siirt Gönüllüsü Murat Acır, Kızılay İl Başkanı Nihat Altunç, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, açılış konuşmasında Deniz Feneri Derneği'nin bu anlamlı çabasını takdirle karşılayarak, yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Deniz Feneri Derneği Genel Yönetim Vekili Recep Koçak ise açılışta emeği geçenlere teşekkür ederek, Siirt'te faaliyet gösteren geçici giyim mağazasını kalıcı hale getirmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.