Siyonist işgalcilerin bir yalanı daha deşifre oldu

Güncel (İLKHA) - İlke Haber Ajansı | 20.11.2023 - 11:27, Güncelleme: 20.11.2023 - 11:27
 

Siyonist işgalcilerin bir yalanı daha deşifre oldu

İletişim Başkanlığı, işgal rejiminin hesaplarında paylaşılan "Filistinliler sahte videolar üretiyor" iddiası doğru olmadığını belirterek görüntülerin 2019 yılında Malezya'da çekildiğini belirtti.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "israil propaganda hesaplarından paylaşılan hastanede yatan bir adamın görüntüleri ile ilgili, 'Filistinliler sahte videolar üretiyor' iddiası doğru değildir. Görüntülerde tıbbi cihazların yanlış kullanıldığı, İsrail propagandasını yayan hesapların da görüntüleri, 'Bu bir Filistinli ve sahte görüntü kurguluyorlar' iddiasıyla paylaştığı belirlenmiştir. Yapılan araştırma sonucunda görüntülerin bir diziden alındığı ve iddiaya konu sahnenin 2019 yılında Malezya medyasında eleştirilere neden olduğu tespit edilmiştir." (İLKHA)  İsrail propaganda hesaplarından paylaşılan hastanede yatan bir adamın görüntüleri ile ilgili, "Filistinliler sahte videolar üretiyor" iddiası doğru değildir. Görüntülerde tıbbi cihazların yanlış kullanıldığı, İsrail propagandasını yayan hesapların da görüntüleri, "Bu bir… pic.twitter.com/POqiKhChnQ — Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) November 19, 2023  
İletişim Başkanlığı, işgal rejiminin hesaplarında paylaşılan "Filistinliler sahte videolar üretiyor" iddiası doğru olmadığını belirterek görüntülerin 2019 yılında Malezya'da çekildiğini belirtti.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"israil propaganda hesaplarından paylaşılan hastanede yatan bir adamın görüntüleri ile ilgili, 'Filistinliler sahte videolar üretiyor' iddiası doğru değildir.

Görüntülerde tıbbi cihazların yanlış kullanıldığı, İsrail propagandasını yayan hesapların da görüntüleri, 'Bu bir Filistinli ve sahte görüntü kurguluyorlar' iddiasıyla paylaştığı belirlenmiştir.

Yapılan araştırma sonucunda görüntülerin bir diziden alındığı ve iddiaya konu sahnenin 2019 yılında Malezya medyasında eleştirilere neden olduğu tespit edilmiştir." (İLKHA

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gorselhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.