Dünya

Siyonistlerden Mücahitlere Şeytani Tuzak! İşgalcilere Peş Peşe Darbe!

Refah şehrinde Kassam Tugayları, siyonist İsrail’in şeytani tuzağına düşmeden büyük bir operasyona imza atarak zırhlı bir aracı ele geçirdi. Mücahitler, işgalcilere karşı direnişlerine kararlılıkla devam ediyor.

Abone Ol

GÖRSEL HABER

Refah’ta dikkat çeken bir operasyona imza atan Kassam Tugayları, siyonistlerin tuzakladığı zırhlı bir aracı ele geçirerek direnişlerini sürdürdü. Mücahitler, tuzağı fark edip etkisiz hale getirerek büyük bir başarı elde etti.

Refah’ın Tannur mahallesinde gizlenen çok sayıda işgalci siyonist, mücahitlerin saldırısına uğradı. Mücahitler, evleri içinde bulunan İsrail askerleriyle birlikte imha etti. Gün içerisinde gerçekleştirilen diğer bir operasyonda ise mücahitler, bir askeri buldozeri yok etmeyi başardı.

Kassam Tugayları, Refah’ın doğusundan paylaştıkları bir videoda, uzaktan kumandalı patlayıcı yerleştirilen zırhlı aracın ele geçiriliş anını gösterdi. Videoda, "Askerlerini bize göndermekten korktukları için uzaktan kumandalı araçları gönderiyorlar… Gelin kafalarınızı ezelim," ifadeleriyle direniş kararlılıklarını vurguladılar.

Tannur mahallesinde, işgalci İsrail askerlerine cehennemi yaşatan mücahitler, iki evi hedef alarak yığınak yapan siyonistleri etkisiz hale getirdi. Olayın ardından destek helikopterlerinin bölgeye geldiği, yaralı ve ölü askerleri tahliye ettiği bildirildi. Yine aynı bölgede, Yassin 105 roketi ile işgalci D9 askeri buldozeri imha edildi. Mücahitlerin direnişi, işgalciler karşısında yılmadan devam ediyor.